Orez cu peşte afumat
Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt.
Ardeiul se taie cubuleţe şi se adaugă peste ceapă. Se călesc împreună.
Când legumele s-au înmuiat se adaugă orezul
şi supa de pui şi se fierbe la foc mic până orezul este gata (conform instrucţiunilor de pe ambalaj).
Ouăle fierte tari se curăţă de coajă şi se taie în opt. Peştele se dezosează şi se rupe în bucăţele mici.
Toate aceste se amestecă cu orezul fiert.
Se serveşte cald.
-
arsineta18 Apr.2013
Nu am incercat reteta aceasta, am facut insa ceva foarte asemanator,numai ca in loc de peste am avut carne de pui, iar in loc de orez basmati, care este un orez f.bun, am pus orez salbatic si a iesit ceva f. bun si gustos, a fost batalie la farfurie si presimt ca va fi la fel de mare batalie si cand voi pregati aceasta reteta prezentata de dv.