Frigărui de pui japoneze

(Pui Yakitori)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de pui se taie bucățele mari.

Peste carnea de pui se toarnă ulei,

sos soia,

sos hoisin,

sos worchester,

lămâie tăiată bucăți mari,

și pătrunjel tocat.

Se amesteca bine.

Se tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt. Se împrăștie amestecul uniform pe hârtia de copt și se introduce la cuptor până carnea este rumenită și pătrunsă.

Se servesc pe bețe de frigărui.

Etichete: pulpe de pui
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Lapți de crap prăjiți Lapți de crap prăjiți

Rețeta mai nouă   Suc de papaya cu ananas Suc de papaya cu ananas

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro