Ficat de curcan la capac cu oțet și ardei iute

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeiul iute se taie mărunt.

La fel și usturoiul.

Roșia se taie cuburi.

Într-un vas se încing 2 linguri de ulei,

se adaugă usturoiul

și ardeiul iute,

apoi ficatul.

Se acoperă cu capac și se lasă la înăbușit pentru 5 minute.

Se adaugă, apoi roșia cuburi,

se condimentează cu sare,

piper,

chimen,

scorțișoară,

coriandru pisat,

se stropește totul cu oțet balsamic

și se lasă cu capac încă 15-20 de minute.

Se servește cald, alături de o garnitură de legume sau de o salată.

(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somon la cuptor cu sos de lime și ghimbir Somon la cuptor cu sos de lime și ghimbir

Rețeta mai nouă   Iepure cu arome indiene Iepure cu arome indiene

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro