Chifteluţe din piept de pui la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat

împreună cu ceapa şi pâinea. Se adaugă şi celelalte ingrediente şi se omogenizează.

Se formează chifteluţe mici şi se aşează într-o tavă cu hârtie de copt.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade până se rumenesc.

Se pot pregăti şi în varianta cu seminţe de susan. În acest caz, după ce se formează chifteluţele, se tăvălesc prin seminţe de susan.

Etichete: chiftele | carne de pui
(17 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ficăței de pui în sos de roșii și smântână Ficăței de pui în sos de roșii și smântână

Rețeta mai nouă   Cuib de mămăligă cu brânză şi ou Cuib de mămăligă cu brânză şi ou

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro