Curcan în vin la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de curcan se porţionează, apoi se rumeneşte în unt.

Ceapa tăiată solzişori şi morcovii tăiaţi rondele se călesc împreună în untul în care a fost rumenită carnea.

Se adaugă şi usturoiul tăiat mărunt.

După ce s-au înmuiat ceapa şi morcovii, se adaugă ciupercile din conservă şi se menţin pe foc pentru 2-3 minute.

Se toarnă vinul şi se condimentează cu sare şi piper. Se lasă să dea în clocot.

În vasul de ceramică de la slow coocker, se pun bucăţile de carne rumenite, apoi se toarnă sosul de vin pregătit.

Se adaugă foile de dafin, cimbrişorul, se acoperă cu capacul şi se pune în slow cooker, fixându-se timpul dorit, aproximativ 4 ore la high sau 6 ore la low.

Se serveşte caldă alături de o garnitură de cartofi, salată de murături şi un pahar de vin alb sec.


Etichete: curcan | vin | slow cooker
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Quesadilla cu salsa de roşii Quesadilla cu salsa de roşii

Rețeta mai nouă   Felii de cartofi cu ou şi telemea Felii de cartofi cu ou şi telemea

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro