Sarmale în frunză de viţă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea tocată se amestecă cu ceapa tocată, mărarul, orezul spălat, sare, piper, condimente pentru sarmale, bulion şi ouă.

Se omogenizează.

Apoi se înfăşoară sarmalele, se aşează în cratiţă şi se pun la fiert cu apă.

Când începe să fiarbă, se adaugă bulion călit în puţin ulei.

Se fierbe în continuare la foc mic până când este fiert orezul.

Etichete: sarmale | frunza de vita
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Gogoșari în bulion Gogoșari în bulion

Rețeta mai nouă   Saramură de aripioare Saramură de aripioare

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro