Iepure cu arome italiene

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Bucățile de iepure se acoperă cu apă într-un wok.

Se aduc la fierbere.

Se sărează. Se spumează. Se adaugă foile de dafin.

Se fierbe aproximativ 1 oră fără capac.

În acest timp se pregătesc restul ingredientelor. Ardeiul se taie julien.

Baconul se taie mărunt.

Usturoiul se toacă mărunt.

Peste iepure se adaugă ardeii și

roșiile.

După ce se aduce la fierbere se adaugă pasta de ardei iute,

condimentele,

baconul

și usturoiul.

 Se mai fierb circa 10 - 15 minute cât să se înmoaie ardeiul.

Etichete: iepure
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somn la cuptor cu influențe indiene Somn la cuptor cu influențe indiene

Rețeta mai nouă   Dovleac la cuptor cu brânză și muștar Dovleac la cuptor cu brânză și muștar

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro