Iepure cu sos de roşii la slow cooker

Iepurele se porţionează,

bucăţile se şterg cu şerveţele absorbante,

se presară cu sare

şi se lasă aproximativ 20 de minute.

Într-o tigaie se încing 2-3 linguri de ulei de măsline

şi se adaugă bucăţile de iepure.

Se întorc pe toate părţile, până nu se mai vede carne cu sânge.

Ceapa se taie solzişori

şi se adaugă peste iepure, în tigaie.

Cu ajutorul unui curăţător de legume, se ia o parte din coaja de la portocală, fără a pătrunde foarte mult în partea albă a cojii. Apoi portocala se stoarce,


iar sucul se adaugă peste carnea de iepure, după ce s-a călit şi ceapa.

Se adaugă tot acum şi sosul de roşii şi roşiile decojite,

piperul boabe,

băţul de scorţişoară, cuişoarele

coaja de portocală

şi se lasă să fiarbă acoperit aproximativ 10 minute.

Se transferă totul în vasul ceramic de la slow cooker

şi se mai lasă la slow cam 4 ore.


Se serveşte cu sosul de roşii.












