Pulpă de căprioară cu sos de hrean și ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt.

Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin făină.

Se rumenește pe toate părțile, după care se dă deoparte.

În tigaie se călește în continuare ceapa și usturoiul.

După ce s-au rumenit puțin și s-a înmuiat ceapa

se adaugă supa de vită

și vinul roșu.

Se aduce la fierbere.

În vasul de slow cooker se pune pulpa de căprioară rumenită.

Se condimentează cu sare, piper, cimbru și chimen.

Apoi se adaugă amestecul adus la fierbere.

Se setează slow cooker-ul pe high și se ține aproximativ 4 ore.

Se prepară sosul din zeama rămasă în vasul slow cooker cu hrean, whisky, smântână pentru gătit și ciuperci.

Se taie ciupercile în 4.

Într-o tigaie se topește o bucată de unt.

Se adaugă ciupercile tăiate.

Se călesc până pierd apa și se colorează puțin, apoi se dau deoparte.

În tigaie se transferă zeama din slow cooker și se aduce la fierbere.

Se adaugă hreanul

paharul de whisky

și smântâna pentru gătit.

Se aduce la fierbere și se amestecă până se omogenizează.

Pulpa de căprioară preparată la slow cooker se servește alături de ciuperci și sosul de hrean.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ketchup iute Ketchup iute

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu cafea Prăjitură cu cafea

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro