Pulpă de căprioară cu sos de hrean și ciuperci
Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt.
Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin făină.
Se rumenește pe toate părțile, după care se dă deoparte.
În tigaie se călește în continuare ceapa și usturoiul.
După ce s-au rumenit puțin și s-a înmuiat ceapa
se adaugă supa de vită
și vinul roșu.
Se aduce la fierbere.
În vasul de slow cooker se pune pulpa de căprioară rumenită.
Se condimentează cu sare, piper, cimbru și chimen.
Apoi se adaugă amestecul adus la fierbere.
Se setează slow cooker-ul pe high și se ține aproximativ 4 ore.
Se prepară sosul din zeama rămasă în vasul slow cooker cu hrean, whisky, smântână pentru gătit și ciuperci.
Se taie ciupercile în 4.
Într-o tigaie se topește o bucată de unt.
Se adaugă ciupercile tăiate.
Se călesc până pierd apa și se colorează puțin, apoi se dau deoparte.
În tigaie se transferă zeama din slow cooker și se aduce la fierbere.
Se adaugă hreanul
paharul de whisky
și smântâna pentru gătit.
Se aduce la fierbere și se amestecă până se omogenizează.
Pulpa de căprioară preparată la slow cooker se servește alături de ciuperci și sosul de hrean.