Carne de vânat
-
Gulaș de căprioară
Am tăiat carnea de căprioară cubulețe potrivite pentru a nu mai fi nevoie de cuțit când va ajunge în farfurie.…
-
Stufat de căprioară
Tăiem coastele de căprioară în bucăți mai mici pentru a le putea manevra mai bine. Într-o tigaie cu ulei…
-
Iepure cu arome indiene
Într-un vas se încinge uleiul și se rumenesc bucățile de carne, pe ambele părți, apoi se scot pe o farfurie…
-
Pulpă de căprioară cu sos de hrean…
Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt. Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin făină. Se rumenește…
-
Iepure cu arome italiene
Bucățile de iepure se acoperă cu apă într-un wok. Se aduc la fierbere. Se sărează. Se spumează. Se adaugă…
-
Iepure cacciatore
Făina se amestecă cu cimbru, sare şi piper şi se presară peste bucăţile de iepure, care se rumenesc puţin…
-
Iepure cu sos pesto
Baconul se taie cubuleţe mici care se rumenesc într-o tigaie. După ce s-au prăjit se scot pe o farfurie. În…
-
Iepure cu roșii, rozmarin și salvie
Iepurele se tranşează. Se presară cu sare, piper, salvie şi rozmarin. Se lasă să stea 20 de minute, apoi…
-
Friptură de iepure cu ierburi aromatice
Iepurele se porţionează, se presară cu sare, piper, salvie, rozmarin şi se lasă să stea 10 minute. Într-o…
-
Iepure cu sos de roşii la slow cooker
Iepurele se porţionează, bucăţile se şterg cu şerveţele absorbante, se presară cu sare şi se lasă aproximativ…
-
Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc
Iepurele se tranşează, se presară cu sare. Într-o tigaie se pune untul şi se sotează carnea întorcând-o…
-
Pulpă de cerb la slow cooker
Ceapa se taie solzişori şi se pune pe fundul vasului ceramic de la slow cooker. Morcovii se taie rondele şi…
-
Fazan cu portocale şi lămâie la slow…
Usturoiul se taie feliuţe subţiri şi cu el se împănează fazanul. Într-o tigaie se încinge untul, apoi…
-
Pulpă de căprioară cu sos de soia…
Morcovul se taie rondele şi se aşează pe fundul vasului ceramic de la slow cooker. Ceapa se taie solzişori…
-
Friptură din pulpă de mistreţ la…
Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se taie solzişori.…
-
Fazan în vin la slow cooker
Baconul se taie fâşii subţiri. Ceapa se toacă mărunt. Fazanul întreg, bine spălat şi uscat, se rumeneşte…
-
Iepure cu lămâie şi portocală
Pe fundul unui vas termorezistent se pune un strat de legume: ceapa tăiată solzişori, morcov tăiat rondele,…
-
Pulpă de urs în vin alb la slow cooker
Kaizerul tăiat feliuţe se rumeneşte în ulei. Pe fundul vasului ceramic de la slow cooker se aşează ceapa…
-
Iepure cu măsline şi ciuperci
Într-un vas termorezistent uns cu ulei se pune un strat de ceapă tăiată solzişori, morcov tăiat rondele…
-
Prepeliţe la cuptor cu cimbru
Prepeliţele se despică pe jumătate, pe piept. Se aşează într-un vas termorezistent. Se toarnă peste ele…
-
Fazan la cuptor
Fazanul proaspăt vânat, necurățat de pene, se pune la fezandat cu capul în jos, într-o încăpere cu temperatură…
-
Friptură de căprioară
Carnea de căprioară se lasă la marinat în soluţia preparată astfel: - morcovul, ţelina şi ceapa se taie…