Iepure cu sos pesto
Baconul se taie cubuleţe mici
care se rumenesc într-o tigaie.
După ce s-au prăjit se scot pe o farfurie.
În aceeaşi tigaie, după ce se adaugă 2 linguri de ulei de măsline, se pun bucăţile de carne de iepure.
Se rumenesc pe ambele părţi.
Se scot pe o farfurie.
Ceapa tăiată solzişori şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri
se călesc în tigaie,
se adaugă baconul,
şi bucăţile de carne.
Se toarnă vinul
şi se lasă la fiert până se evaporă.
Se adaugă supa de pui,
se condimentează cu sare şi piper
şi se fierbe acoperit 40 de minute, adăugând, dacă este nevoie, câte puţină supă.
Când sunt gata, carnea de iepure se scoate pe o farfurie,
iar în ceea ce a rămas în tigaie se pune untul şi făina, se amestecă bine până se topeşte untul şi făina s-a încorporat,
apoi se adaugă 200 ml supă
şi se fierbe totul 5 minute, până se îngroaşă bine sosul.
Se adaugă sosul pesto,
se amestecă bine.
Sosul de serveşte alături de carnea de iepure.