Beef Stroganoff la slow cooker
(Viţel Stroganoff la slow cooker)- Ingrediente
-
- 700 grame mușchi de vită
- 1 ceapă
- 3 căței usturoi
- 1 cutie ciuperci
- 1-1 ½ cești supă de vită
- ½ ceașcă vin alb
- 2 lingurițe sos Worchester
- 1 foaie dafin
- 1 linguriță măghiran
- 1 linguriță cimbru
- ½ linguriță sare
- ½ linguriță piper
- 250 grame smântână de gătit
- 2 lingurițe muștar
- ¼ ceașcă făină
- ¼ ceașcă apă
- 2 lingurițe pătrunjel
Cubuleţele de vită, ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat feliuţe, ciupercile tăiate felii, supa de vită, vinul alb, sosul worchester, foaia de dafin, maghiranul, cimbrul, sarea şi piperul se amestecă şi se pun în slow cooker.
Se setează slow cooker-ul la low şi se lasă 8-10 ore sau la high şi se lasă 4-5 ore.
După acest timp, se amestecă smântâna de gătit cu mustarul, făina şi apa într-un bol separat, apoi se adaugă sos din slow cooker, se amestecă bine şi se adaugă în slow cooker; se amestecă bine.
Se poate garnisi cu pătrunjel tocat proaspăt şi se poate servi cu paste sau orez.