Ouă thailandeze

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se fierb, se curăţă şi se prăjesc în ulei încins.

Se scot pe un şerveţel absorbant.

Separat se pregăteşte sosul.

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei.

Se adaugă pasta de ardei.

Se adaugă supa de legume,

sosul de peşte, zahăr şi piper şi se lasă să fiarbă până se îngroaşă.

Ouăle prăjite se servesc alături de acest sos.


Etichete: oua | fiert | prajit | sos ceapa
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Am in familie bucatari profesionisti dar i-am dat gata si eu.

  • am facut oua prajite ,foarte bune .In varianta asta cred ca sunt nemaipomenite. bravoooo

  Rețeta mai veche Risotto cu mazăre şi porumb Risotto cu mazăre şi porumb

Rețeta mai nouă   Salată de cartofi cu mazăre şi maioneză Salată de cartofi cu mazăre şi maioneză

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro