Stir fry cu creveți
Tăiţeii se pun la înmuiat în apă rece şi apoi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Usturoiul şi ghimbirul se taie mărunt.
Ceapa tăiată rondele, morcovul tăiat fâşii subţiri, ardeii tăiaţi şi ei fâşii, varza tocată mărunt se amestecă toate într-un bol.
Într-un wok bine încins se pune puţin ulei de susan, apoi se adaugă usturoi şi ghimbir.
Se călesc puţin, apoi se adaugă din amestecul de legume şi se continuă călirea la foc mare.
Când legumele s-au înmuiat, se adaugă creveţii. Se menţine la foc rapid pentru încă 2-3 minute.
Se adaugă sosul de soia
şi pastele din orez,
se amestecă, apoi se ia vasul de pe foc.
Se servesc imediat.
-
Anonim10 Oct.2021
????????????????nemaipomenit de gustos