Omletă cu ardei şi ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeiul se taie fâşii, ceapa se taie solzişori.

Se căleşte ceapa într-o lingură sau 2 de ulei.

Se adaugă ardeiul şi ciupercile şi se mai călesc puţin împreună.

Separat, se bat oulăle cu sare şi piper.

Peste ouă se adaugă brânza feta sfărâmată.

Într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei, se pun legumele călite, apoi se adaugă ouăle bătute.

Pe toată suprafaţa se distribuie beţişoare subţiri de caşcaval.

Se coace la 200 grade timp de 15-20 de minute.

Se serveşte caldă.


Etichete: omleta | ardei | ciuperci | oua
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Goujon de ştiucă Goujon de ştiucă

Rețeta mai nouă   Frigărui din muşchi de porc şi legume Frigărui din muşchi de porc şi legume

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro