Goujon de ştiucă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ştiuca se curăţă de solzi şi de intestine.


Se spală foarte bine cu apă rece şi se îndepărtează capul şi coada.

Se filetează, îndepârtându-se şira.

Se condimentează. Se lasă să stea 20 de minute.


Se taie fâşii late de 1 cm.


Fâşiile de ştiucă se tăvălesc prin făină.


Oul se bate cu laptele.


Se trec prin acest amestec bucăţile de ştiucă trecute prin făină.


Se prăjesc în ulei încins.

Se scot pe un şervet absorbant pentru a îndepărta surplusul de ulei.

Se servesc alături de sos de usturoi.


Reţeta a fost inspirată de la Marcel Iorga.

Etichete: stiuca | goujon
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prepeliţe la cuptor cu cimbru Prepeliţe la cuptor cu cimbru

Rețeta mai nouă   Omletă cu ardei şi ciuperci Omletă cu ardei şi ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro