Omletă cu roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt;

la fel şi ardeiul iute

şi ghimbirul.

Într-o tigaie se încinge untul şi se călesc legumele tăiate.


Ouăle se bat cu sare, piper, scorţişoară şi cuişoarele măcinate

şi se adaugă peste legumele călite.

Se adaugă şi roşiile tocate mărunt,

se lasă să se rumenească pe o parte, apoi se întoarce şi pe cealaltă parte.

Se serveşte imediat.


Etichete: omleta | rosii | oua
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort Saint Honoré Tort Saint Honoré

Rețeta mai nouă   Păstrugă cu sos piccata Păstrugă cu sos piccata

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro