Păstrugă cu sos piccata

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă şi se taie rondele. Se presară cu sare şi piper şi se lasă să stea 20 de minute.

Rondelele se dau prin făină,

apoi se rumenesc în jumătate din cantitatea de unt.

Se scot pe un şerveţel absorbant.

În tigaia în care s-a prăjit peştele, se mai completează cu 50 g de unt, apoi se adaugă 2 linguri de făină şi se sting cu supa de legume.

Se lasă până amestecul se îngroaşă, se adaugă sucul de lămâie,

şi caperele.

Se ia de pe foc şi se adaugă peştele,


şi se mai lasă să stea câteva minute.

Se serveşte fierbinte.


Etichete: pastruga | piccata | sturion
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Omletă cu roşii Omletă cu roşii

Rețeta mai nouă   Friptură din pulpă de mistreţ la slow cooker Friptură din pulpă de mistreţ la slow cooker

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro