-
Cartofi fierți cu ceapă roșie la…
Tăiem ceapa roșie în 4. Peste aceasta adăugăm rozmarin tocat mărunt, usturoi pisat, foi de dafin, sare,…
-
Salată de fasole boabe cu ridiche neagră
Peste fasolea roșie se adaugă ridichea neagră tăiată cubulețe, ceapa tăiată peștișori, ardeiul capia…
-
Midii cu mangetout și roșii cherry
Ceapa tăiată julien, usturoiul tocat, ghimbirul tocat și chilli tocat sunt puse la călit într-un wok cu ulei…
-
Chilli con carne
Am adunat o grămadă de ingrediente pentru rețeta asta. Am ales un wok mărișor pentru că trebuie să încapă…
-
Tagliatele cu midii și roșii
Pregătim ingredientele. Ceapa o tăiem julien, tocăm mărunt usturoiul și ardeiul iute, rupem rozmarinul proaspăt…
-
Rață cu citrice la slow cooker
Am introdus rața în vasul de slow cooker. Apoi am adăugat toate ingredientele. După vin am mai adăugat puțină…
-
Pulpe de cocoș cu mere la cuptor
Pulpele de cocoș se pun la fiert în apă cu sare pentru 30-45 de minute, la oala sub presiune. Merele se taie…
-
Pulpe de pui în sos picant de busuioc
Pulpele de pui se condimentează cu sare și se pun pe grătarul încins, cu pielea în jos. Se lasă până se…
-
Broccoli în sos rece de roșii
Broccoli se spală sub jet de apă, apoi se taie bucăți. Când apa cu sare începe să fiarbă, se pune broccoli…
-
Pui copt cu cartofi
Usturoiul se pisează cu sare și se amestecă bine cu uleiul de măsline, piperul și jumătate de linguriță…
-
Pulpă de miel cu rozmarin și usturoi
Se pregătește untul aromatizat cu rozmarin, cimbru, sare și piper. Ceapa roșie se taie în sferturi și se…
-
Supă cremă de roșii cu busuioc
Ceapa se taie solzișori și se pune într-o tigaie cu ulei încins în prealabil. Se taie cei 2 morcovi. Se adaugă…
-
Ketchup iute
Roșiile se pasează. Ceapa, ardeii iuți, usturoiul și ghimbirul se dau la robot. Roșiile pasate se pun pe…
-
Hamburger
Se taie ceapa mărunt. Se adaugă peste carnea tocată. Se toacă usturoiul mărunt. Se adaugă și acesta peste…
-
Pulpă de miel cu usturoi și rozmarin
Ceapa roşie, ceapa verde, usturoiul se taie în bucăţi maricele, iar rozmarinul se taie mărunt. Pulpa de miel…
-
Plăcintă cu legume
Ardeiul tăiat cuburi, împreună cu vânăta, se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei de măsline, se condimentează…
-
Piept de curcan umplut cu bacon și…
Baconul se taie fâşii, iar usturoiul se taie mărunt. apoi se căleşte în două linguri de ulei de măsline.…
-
de post
Vinete cu ceapă roşie la cuptor
Vânăta se taie cubuleţe. Ceapa se taie în 8. Se amestecă cu sare, piper şi ulei şi se pun într-un vas…
-
Icre de fasole
Fasolea se pune la fiert în apă rece. Când începe să fiarbă apa, se scurge, se completează cu altă apă…
-
Iepure cu sos de roşii la slow cooker
Iepurele se porţionează, bucăţile se şterg cu şerveţele absorbante, se presară cu sare şi se lasă aproximativ…
-
Cartofi cu smântână la cuptor
Cartofii se curăţă de coajă, ceapa şi urturoiul se curăţă, de asemenea. Ceapa se taie peştişori şi…
-
Coaste de miel cu cartofi la slow cooker
Coastele de miel se prăjesc puţin în 2 linguri de ulei. Se ţin în tigaie până se rumenesc. În vasul ceramic…
-
Friptură de curcan şi porc la tavă…
Pulpa de porc se taie cubuleţe. Usturoiul se taie feliuţe. Pulpele de curcan se împănează cu usturoiul, apoi…
-
de post
Legume la dry-cooker
Legumele se taie în forme aproximativ egale: dovleceii - triunghiuri, ciupercile - pe din două, ardeiul - triunghiuri,…
-
Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc
Iepurele se tranşează, se presară cu sare. Într-o tigaie se pune untul şi se sotează carnea întorcând-o…
-
Cegă cu ciuperci și vin
Ciupercile shiitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ceapa se taie solzişori, usturoiul se taie rondele…
Reţete cu "ceapă roșie"