Omletă din albuşuri cu brânză
Brânza telemea şi caşcavalul se rad şi se amestecă.
Ardeiul se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe.
Albuşurile se bat spumă, cu furculiţa, condimentându-se cu piper.
Se adaugă ardeiul cuburi,
mărarul (poate fi şi proaspăt),
şi se amestecă bine.
Într-o tigaie antiaderentă, se pune amestecul la foc mediu.
Se coace pe ambele părţi.
Apoi se ia de pe foc, se pune amestecul de brânză rasă şi caşcaval ras
se pliază pe jumătate şi se acoperă cu un capac. Se lasă să stea 10 minute.
Se serveşte caldă alături de o salată de murături.
Luna aceasta provocarea secretă a venit de la Diana şi blogul care l-am primit a fost al Corinei, Pofta vine gătind. Ne-au făcut cu ochiul câteva reţete de aici, dar cum mai tot timpul suntem în căutare de reţete noi şi uşoare, ne-am oprit la asta.