Parizer cu ouă ochi la capac

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-o tigaie se pune uleiul la încins.


Felia de parizer (fără a se scoate membrana) se pune în tigaie.


Deasupra de pune oul crud, având grijă ca gălbenuşul să rămână întreg (trebuie să fie proaspăt).


Se acoperă tigaia cu un capac şi se lasă la foc mic.


Parizerul se strânge ca un coşuleţ în jurul oului.


Când s-a prins albuşul se presară cu caşcaval ras.


Se serveşte cald.

Etichete: oua | parizer
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de pui a la grec Ciorbă de pui a la grec

Rețeta mai nouă   Savarină Savarină

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro