Pastă de macrou afumat cu brânză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de oase şi de piele.

Se mărunţeşte şi se pune în vasul de la robot.

Se adaugă brânza proaspătă,

uleiul de măsline,

mărarul tocat,

sucul de lămâie

şi se porneşte robotul, menţinându-se aşa până când totul devine o pastă.


Se serveşte pe frunze de salată verde.


Etichete: branza | peste
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Brioşe cu miere de albine Brioşe cu miere de albine

Rețeta mai nouă   Ciorbă de pui cu lobodă Ciorbă de pui cu lobodă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro