Pomana porcului cu cârnaţi de casă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea se taie cubuleţe.


Cârnaţii se taie rondele de dimensiune aproximativ egală cu bucăţelele de carne.

Într-o cratiţă se încinge ulei şi se prăjesc bucăţile de carne.

Se călesc bine pe ambele părţi.

Se adaugă şi cârnaţii.

Se adaugă boia dulce, se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă în sosul format până când se evaporă toată apa, iar bucăţile de carne se prăjesc.


Usturoiul se pisează şi se diluează cu sos din cratiţă.

Se adaugă peste carnea prăjită.

Se mai lasă 2-3 minute pe foc, apoi se poate servi alături de mămăliguţă.


Etichete: carne de porc | carnati
(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Hamsii prăjite pe scobitoare Hamsii prăjite pe scobitoare

Rețeta mai nouă   Salată de ton cu fasole roşie Salată de ton cu fasole roşie

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro