Hamsii prăjite pe scobitoare

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Hamsiile se spală bine cu jet de apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să stea timp de 20 de minute.

Se amestecă făina cu mălaiul.

Hamsiile se înşiră pe scobitoare, apoi se trec prin amestecul de făină cu mălai.


Într-o tigaie se încinge uleiul, apoi se pun hamsiile la prăjit.

Se întorc pe ambele părţi până se rumenesc frumos.


Se servesc cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi.


Etichete: hamsii | prajit | peste
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort mousse tricolor Tort mousse tricolor

Rețeta mai nouă   Pomana porcului cu cârnaţi de casă Pomana porcului cu cârnaţi de casă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro