Tochitură de porc cu ficăței și pipote de pui
Se taie carnea de porc, pipotele, ficăţeii de pui şi cârnaţii în bucăţi mici, astfel încât să poată fi servite dintr-o singură înghiţitură.
Se pune uleiul la încins, se adaugă carnea. Acum se poate adăuga şi pasta de tomate.
După ce s-a călit puţin carnea, se adaugă apă cât să acopere carnea.
Se condimentează cu sare şi piper.
Se lasă să fiarbă până ce carnea devine uşor masticabilă. Dacă se fierbe la presiune, este nevoie de aproximativ 30 minute.
Acum se adaugă ficăţeii, pipotele şi cârnaţii.
Se mai poate pune puţină apă dacă este nevoie.
Se pune din nou la fiert. Dacă se fierbe la presiune este nevoie de aproximativ 5 minute.
Se serveşte cu mămăliguţă, brânză, ou prăjit şi mujdei de usturoi.