Pulpă de porc la tavă

(Pulpă de porc cu aromă de cuişoare la tavă)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează cu sare,

se adaugă ulei de măsline şi se amestecă bine.

Boabele de coriandru se pisează şi se adaugă peste usturoi, alături de

cimbru, vin,

obţinându-se o soluţie de condimente. Nu uitam de cuişoare

şi se busuiocul uscat.

Pulpa de porc întreagă se pune într-un vas termorezistent

şi se toarnă peste ea amestecul de mai sus.

Se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 160 grade timp de 2-3 ore.

La final, se lasă 10-15 minute să se rumenească.

Se serveşte cu garnitură de orez şi salată.

Etichete: porc | carne de porc
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de curcan la pungă Friptură de curcan la pungă

Rețeta mai nouă   Lichior de ciocolată Lichior de ciocolată

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro