Răsucite cu brânză cheddar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se bat, iar brânza cheddar se dă pe răzătoarea mică.

Foaia de foietaj se unge cu oul bătut,

apoi se presară cu cheddar

și cu semințe de susan, pe toată suprafața.

Foaia astfel pregătită se taie în 8.

Fiecare bucată se răsucește

formând o spirală.

Se așează în tava cu hârtie de copt

și se coc la 220 grade timp de 20 de minute, până se rumenesc.

Se servesc calde.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ragu de legume Ragu de legume

Rețeta mai nouă   Salată de gogonele Salată de gogonele

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro