Cannelloni cu carne de pui şi sos de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pune uleiul în tigaie şi se căleşte ceapa, ardeiul iute şi morcovii tăiaţi rondele.

Dupa ce s-au călit puţin, se adaugă roşiile şi vinul sau berea şi se mai fierb 10 de minute.

Carnea de pui se toacă, se amesteca cu oul bătut, o ceapă tăiată mărunt, smântăna, parmezanul şi se condimentează cu sare şi piper.

Cannelloni se fierb conform indicaţiilor de pe cutie, apoi se umplu cu compoziţia de carne.

Într-o tavă unsă cu unt se aşează 1/2 cantitate sos de roşii, apoi se aşează cannelloni umplute şi deasupra se toarnă cealaltă jumătate de sos.

Etichete: cannelloni | pui | sos de rosii | paste | carne | rosii
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Negresă cu banane Negresă cu banane

Rețeta mai nouă   Sărăţele Sărăţele

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro