Saramură de aripioare

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pe tablă sau pe grătar se prăjesc aripioarele de pui cu sare.

După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin şi apoi se îndepărtează crusta arsă cu sare.
Separat se pune apa la fiert în care se adaugă cimbru, usturoi tocat mărunt, un pic de ulei şi sare.

Când amestecul dă în clocot, se adaugă aripioarele şi se mai lasă să fiarbă vreo 5 minute, după care se opreşte şi se lasă la răcit.

Se poate servi cu mămăligă şi ardei iute sau cu mujdei de usturoi.

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sarmale în frunză de viţă Sarmale în frunză de viţă

Rețeta mai nouă   Ficăţei de pui pane Ficăţei de pui pane

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro