Spaghetti cu sos de roşii şi busuioc

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Spaghetele se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se scurg de apă şi se clătesc cu apă rece.


Roşiile decojite se pun într-o tigaie şi se fierb.

Se adaugă usturoiul tocat mărunt.

Se condimentează şi se lasă să mai fiarbă câteva minute, până se îngroaşă puţin sosul.

Se pun pastele peste sos şi se amestecă.

Se presară pătrunjel verde tocat.

Se servesc calde.


Etichete: paste | spaghetti | rosii | busuioc
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Păstrăv la grill cu lămâie şi pătrunjel Păstrăv la grill cu lămâie şi pătrunjel

Rețeta mai nouă   Shakshuka Shakshuka

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro