Ficăței de pui cu sos de bulion

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Ceapa tăiată mărunt se căleşte în puţin ulei.


Când ceapa începe să devină transparentă, se adaugă ficăţeii bine spălaţi.


După ce s-au călit şi ficăţeii, se adaugă vinul şi condimentele.


După ce totul a dat un clocot, se adaugă bulionul dizolvat în apă.


Se adaugă şi usturoiul pisat şi se lasă să fiarbă încă 10 minute.


Se poate servi cu piure de cartofi şi cu murături.

Etichete: ficatei | ficatei de pui
(63 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte bun! O reteta rapida, o sa mai fac! ????

  • FOARTE BUN, MAI ALES CU MAMALIGA

  • super delicios
    Multumesc

  • bun imi place si usor de facut

  • un deliciu

  • da merita incercat e delicios

  • o da a iesit super bn va recomand sa o incercati si voi e super buna

  Rețeta mai veche Plăcintă cu iaurt Plăcintă cu iaurt

Rețeta mai nouă   Bombe cu vişine Bombe cu vişine

publicitate
Comentarii (11)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro