Ficăței de pui cu sos de bulion
Ceapa tăiată mărunt se căleşte în puţin ulei.
Când ceapa începe să devină transparentă, se adaugă ficăţeii bine spălaţi.
După ce s-au călit şi ficăţeii, se adaugă vinul şi condimentele.
După ce totul a dat un clocot, se adaugă bulionul dizolvat în apă.
Se adaugă şi usturoiul pisat şi se lasă să fiarbă încă 10 minute.
Se poate servi cu piure de cartofi şi cu murături.
-
Cristina06 Apr.2019
Foarte bun! O reteta rapida, o sa mai fac! ????
-
gabriela14 Apr.2016
FOARTE BUN, MAI ALES CU MAMALIGA
-
nono23 Feb.2013
super delicios
Multumesc -
gigi pirlea06 Dec.2012
bun imi place si usor de facut
-
florin04 Dec.2012
un deliciu
-
suzana08 Nov.2012
da merita incercat e delicios
-
anonim24 Oct.2012
o da a iesit super bn va recomand sa o incercati si voi e super buna