Zarzavat pentru ciorbă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile şi ardeiul se spală şi se taie mărunt sau se dau la robot.

La fel se procedează şi cu pătrunjelul şi leuşteanul.

Se amestecă toate împreună cu sarea şi se lasă câteva minute pentru a se dizolva sarea.


Se pune în borcane şi se fierb cu capac pe baie de apă timp de 40 de minute.

Etichete: zarzavat | ciorba
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro