Budincă de cartofi cu ceafă afumată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se pune laptele la foc şi, când începe să fiarbă, se pun cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cuburi. Se fier 15 minute.

Se unge o tavă cu unt, se toarnă cartofii cu lapte cu tot, se adaugă morcovii tăiaţi rondele (se pot folosi şi baby carrots congelaţi), ceafa tăiată fâşii subţiri, smântâna, vegeta, usturoiul tăiat mărunt şi jumătate din cantitatea de brânză rasă.


Se amestecă totul şi se dă la cuptor pentru 45-50 minute.

Se scoate din cuptor şi se presară cu restul de brânză rasă.

Etichete: budinca | cartofi
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort alcazar Tort alcazar

Rețeta mai nouă   Friptură de pui pe pat de legume Friptură de pui pe pat de legume

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro