Cartofi cu oregano şi lămâie la cuptor
(Cartofi călugăreşti)Se curăţă cartofii, se taie felii.

Se adaugă oregano, sare, piper

şi puţin ulei de măsline.

Se omogenizează.

Se pun într-un vas termorezistent, tapetat cu hârtie de copt.

Se introduc la cuptor la temperatura de 220 grade Celsius pentru 30 minute.

Între timp se stoarce o lămâie.


Se toarnă peste cartofii scoşi de la cuptor şi se amestecă.

Se reintroduc la cuptor la 220 grade Celsius pentru 10 minute.


Se pot servi ca garnitură la o friptură de miel sau ca atare.
-
MARICA MUGUREL07 May.2014
PUNETI 3 CATEI DE USTUROI ZDROBITI IN COAJE SPRE FINAL, INAINTE SA PUNETI SUCUL DE LAMAIE SCOATETI USTUROIUL ! DACA NU SUPORTATI USTUROIUL,RENUNTATI!! POFTA BUNA !!!!!
-
RELU04 Apr.2013
AU IESIT OK











