Cartofi cu oregano şi lămâie la cuptor
(Cartofi călugăreşti)Se curăţă cartofii, se taie felii.
Se adaugă oregano, sare, piper
şi puţin ulei de măsline.
Se omogenizează.
Se pun într-un vas termorezistent, tapetat cu hârtie de copt.
Se introduc la cuptor la temperatura de 220 grade Celsius pentru 30 minute.
Între timp se stoarce o lămâie.
Se toarnă peste cartofii scoşi de la cuptor şi se amestecă.
Se reintroduc la cuptor la 220 grade Celsius pentru 10 minute.
Se pot servi ca garnitură la o friptură de miel sau ca atare.
-
MARICA MUGUREL07 May.2014
PUNETI 3 CATEI DE USTUROI ZDROBITI IN COAJE SPRE FINAL, INAINTE SA PUNETI SUCUL DE LAMAIE SCOATETI USTUROIUL ! DACA NU SUPORTATI USTUROIUL,RENUNTATI!! POFTA BUNA !!!!!
-
RELU04 Apr.2013
AU IESIT OK