Legume marinate la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Legumele se spală cu apă rece, apoi se taie fâşii potrivit de mari şi groase.


Într-o tavă destul de înaltă se aranjează legumele în straturi, în primul strat feniculul printre care se intercalează ardeiul.

Apoi se pun dovleceii şi vânăta.

Se presară cu sare şi piper.

Usturoiul se pisează, se adaugă frunzele de cimbru, apoi se pune uleiul de măsline şi se amestecă bine.

Amestecul obţinut se toarnă peste legumele din tavă, pe toată suprafaţa.

Se pot amesteca.

Tava se acoperă cu folie de aluminiu şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 25-30 de minute.

Se pot servi ca garnitură la fripturi, alături de un sos de iaurt.


Etichete: legume | vinete | dovlecei | ardei | fenicul
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe de pui în sos de vin Pulpe de pui în sos de vin

Rețeta mai nouă   Dulceaţă de zmeură Dulceaţă de zmeură

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro