Mâncare de gogonele cu carne de porc

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de porc se taie cubuleţe,

care se pun la prăjit în 2 linguri de ulei

până se rumenesc puţin.

Gogonelele se taie felii,

roşiile, la fel

şi se adaugă peste carnea uşor prăjită.

Ardeiul roşu se taie rondele şi se alătură celorlalte legume.

Se toarnă o cană cu apă,

se condimentează cu puţină sare

şi se acoperă vasul, lăsând să fiarbă la foc mic timp de 40-45 de minute.

Separat, se curăţă usturoiu, se pisează

şi se amestecă cu sosul de soia şi mierea.

Ardeiul iute se taie mărunt,

se amestecă cu usturoiul,

apoi se toarnă peste mâncare. Se mai lasă să fiarbă 5 minute şi se ia vasul de pe foc.

Se serveşte caldă.

Etichete: gogonele | carne de porc
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Caras prăjit Caras prăjit

Rețeta mai nouă   Baghete de pește Baghete de pește

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro