Tocăniţă de porc

(Tocană de porc)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc se taie cubuleţe.

Se călesc bucăţile de carne în puţin ulei.

Se taie ceapa mărunt, ardeiul fâşii subţiri şi mici, morcovul se taie rondele.

Peste carnea călită se adaugă legumele tăiate şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri.

Se lasă să se înăbuşă toate.

Cartofii se taie cubuleţe

şi se adaugă peste amestecul de carne şi legume.

Se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă la foc potrivit.

Se adaugă boiaua dulce şi cimbrul.

Când cartofii sunt fierţi, se pune bulionul.

Se mai lasă pe foc 10-15 minute.

La final se adaugă verdeaţa tocată mărunt.


Se poate servi cu mămăliguţă.


Etichete: tocanita | porc
(22 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Păstrăv în folie la cuptor Păstrăv în folie la cuptor

Rețeta mai nouă   Crap prăjit în mălai Crap prăjit în mălai

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro