Carne de vită
-
Limbă cu ardei și măsline
Nu am mai mâncat demulticel o limbă, fie ea de vită sau de porc. De fapt, nu chiar așa demult, dacă luăm…
-
Chilli con carne
Am adunat o grămadă de ingrediente pentru rețeta asta. Am ales un wok mărișor pentru că trebuie să încapă…
-
Lasagna în bacon
Ceapa se taie mărunt și se călește în 2 linguri de ulei împreună cu usturoiul zdrobit. Se lasă să se…
-
Limbă cu sos de hrean și muștar
Se taie ceapa mărunt. Untul se pune în tigaia încinsă. Se adaugă ceapa și se călește puțin. Se adaugă…
-
Hamburger
Se taie ceapa mărunt. Se adaugă peste carnea tocată. Se toacă usturoiul mărunt. Se adaugă și acesta peste…
-
Vită cu cimbru și boia
Pulpa de vită se pune la fiert cu legumele întregi şi condimentele. Se fierbe timp de o oră, în oala sub…
-
Muşchi de vită la grătar
Muşchiul de vită se taie în bucăţi potrivit de groase, apoi se pune pe grătarul încins şi uns cu ulei.…
-
Frigărui din carne tocată de vită
Pulpa de vită se dă prin maşina de tocat. Caşcavalul se rade şi se amestecă cu carnea şi coriandru boabe…
-
Biftec tartar
Carnea de vită se taie foarte mărunt cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit. Se obţine o pastă. Castraveţii…
-
Beef Stroganoff la slow cooker
Cubuleţele de vită, ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat feliuţe, ciupercile tăiate felii, supa de vită,…
-
Friptură de vită cu pleurotus în…
Se taie carnea de vită în felii groase de aproximativ 1 cm. Se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.…
-
Rulouri din carne de vită
Această mâncare, pe numele ei originar Bragioli, este o mâncare tradiţională din Malta. Se realizează nişte…
-
Friptură de vită în sos de roșii…
Carnea de vită tăiată fileuri subţiri se aranjează într-un singur strat într-un vas termorezistent uns…
-
Mușchi de vită cu bere la cuptor
Muşchiul de vită se taie rondele şi se spală cu apă rece. După aceea se condimentează şi se unge cu muştar,…
-
Tocăniţă de păstăi şi carne de…
Carnea de vită se spală cu apă rece, după care se taie cubuleţe potrivit de mari. Bucăţile de carne se…
-
Friptură de vită în sos de roşii…
În oala sub presiune, se pun 2-3 linguri de ulei de măsline şi se prăjesc bucăţile de carne tăiate felii…
-
Friptură de vită cu cartofi la cuptor
Se spală muşchiul de vită, se sărează şi se piperează. Într-o tavă unsă cu ulei, se pune muşchiul de…
-
Friptură de vită cu sos de roşii…
Se spală muşchiul de vită şi se porţionează în felii groase de 1,5-2 cm. Se sărează şi se piperează.…
-
Tocăniţă cu ciuperci, afumătură…
Carnea de vacă se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 45 de minute. Într-un vas, se…
-
Limbă cu roşii
Se fierbe limba. Vezi reţeta la Limbă fiartă. După ce se fierbe se curăţă de pieliţă şi se taie cubuleţe.…
-
Limbă în sos de smântână
Se fierbe limba (vezi Limbă fiartă) şi se taie felii de grosimea unui deget. Se pune untul într-o cratiţă,…
-
de Crăciun
Cârnaţi din carne de porc şi vită
Cârnaţii de casă sunt preparaţi iarna, cel mai des în apropierea Crăciunului. Procesul e simplu, se face…
-
Limbă cu sos de bulion şi măsline
Se fierbe mai întâi limba în apă cu sare. Se curăţă de pieliţă şi se taie cubuleţe mici. Se perpeleşte…