Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală muşchiul de vită, se sărează şi se piperează.

Într-o tavă unsă cu ulei, se pune muşchiul de vită, vinul şi foile de dafin.

Tava se acoperă cu folie de aluminiu şi se introduce în cuptorul preîncălzit unde se menţine aproximativ 15 minute.

Între timp se curăţă cartofii, se sărează şi se piperează.

Se amestecă cu sosul de roşii.

Se scoate de la cuptor muşchiul şi se aruncă foile de dafin.

Se adaugă amestecul de cartofi şi se mai introduce la cuptor pentru 45 minute cu folia de aluminiu.

Se verifică dacă s-a pătruns carnea de vită şi cartofii şi se mai introduce la cuptor pentru 10 minute fără folia de aluminiu pentru a se rumeni.

Se serveşte carnea de vită cu cartofii şi cu ardei copţi.

Etichete: carne de vita
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pilaf cu pipote de pui Pilaf cu pipote de pui

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu cremă de brânză şi vişine din compot Prăjitură cu cremă de brânză şi vişine din compot

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro