Friptură de vită în sos de roşii la presiune

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

În oala sub presiune, se pun 2-3 linguri de ulei de măsline şi se prăjesc bucăţile de carne tăiate felii subţiri, întorcându-le pe toate părţile.

Se adaugă usturoiul tăiat felii, sarea, piperul, celelalte condimente şi un pahar cu vin.


Se adaugă sosul de roşii şi când începe să fiarbă se pune capacul şi se lasă la foc mic pentru 45 de minute.

Se serveşte cu orice fel de garnitură.
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • eu am fiert la presiune carnea simpla, cu legu me si apoi am scos bucata si am taiat-o felii dupa care am pus intr-o cratita cu usturoi taiat felii, sare, oregano, sos de pulpa de rosii-Italia,si un pahar de vin; suplimentar am pus 2 lingurite cu zahar in contra balans cu sosul de rosii.

  Rețeta mai veche Ciorbă de mânzat Ciorbă de mânzat

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu brânză dulce şi portocale Prăjitură cu brânză dulce şi portocale

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro