Hamburger
Se taie ceapa mărunt.
Se adaugă peste carnea tocată.
Se toacă usturoiul mărunt.
Se adaugă și acesta peste compoziția de carne.
Se toacă ghimbirul mărunt.
Se adaugă la amestec.
Se mai adaugă un ou.
Se condimentează cu sare
și piper.
Se adaugă sos Worchester.
Se amestecă bine pentru uniformizare.
Se formează chiftele din compoziție
și se adaugă pe grătarul bine încins.
Se rumenesc pe ambele părți.
Pe grătar se mai pun felii de kaizer.
Se feliază cașcavalul,
roșiile,
și castraveții murați.
Se taie chifla în două.
O jumătate se unge cu muștar.
Apoi se pun pe rând: o frunză de salată,
chifteaua,
câteva felii de castraveți murați,
o felie de kaizer rumenită puțin pe grătar,
2 felii de cașcaval
și 2 feliuțe de roșii
Cealaltă jumătate de chiflă se unge cu ketchup
și se așează deasupra.