Hamburger

Se taie ceapa mărunt.

Se adaugă peste carnea tocată.

Se toacă usturoiul mărunt.

Se adaugă și acesta peste compoziția de carne.

Se toacă ghimbirul mărunt.

Se adaugă la amestec.

Se mai adaugă un ou.

Se condimentează cu sare

și piper.

Se adaugă sos Worchester.


Se amestecă bine pentru uniformizare.

Se formează chiftele din compoziție

și se adaugă pe grătarul bine încins.


Se rumenesc pe ambele părți.

Pe grătar se mai pun felii de kaizer.

Se feliază cașcavalul,

roșiile,

și castraveții murați.

Se taie chifla în două.

O jumătate se unge cu muștar.

Apoi se pun pe rând: o frunză de salată,

chifteaua,

câteva felii de castraveți murați,

o felie de kaizer rumenită puțin pe grătar,

2 felii de cașcaval

și 2 feliuțe de roșii

Cealaltă jumătate de chiflă se unge cu ketchup

și se așează deasupra.













