Friptură de vită în sos de roșii la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de vită tăiată fileuri subţiri se aranjează într-un singur strat într-un vas termorezistent uns cu ulei. Peste carne se taie feliuţe usturoiul.

Apoi se presară condimentele şi se adaugă sosul de roşii.

Se inundă totul în vin roşu, cât să acopere toată carnea, se acoperă şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, timp de 1 oră sau o oră şi jumătate (în funcţie de tipul de carne folosit).

Se serveşte alături de garnitură de cartofi sau orice fel de garntură doriţi.

Etichete: carne de vita
(42 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pui cu ardei copt Pui cu ardei copt

Rețeta mai nouă   Cartofi cu usturoi şi rozmarin la cuptor Cartofi cu usturoi şi rozmarin la cuptor

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro