Omletă spaniolă cu mazăre

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se taie cubuleţe mici şi se pun la fiert în apă cu sare.

Mazărea se fierbe şi ea în apă cu sare.

Şunca presată se taie cubuleţe, ceapa se taie solzişori.

Într-un castron se amestecă mazărea, cartofii, şunca, ceapa.

Separat se bat ouăle,

apoi se adaugă peste toate celelalte.

Se amestecă

şi se pune într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30-35 de minute, până se coagulează oul.

Se poate servi atât caldă cât şi rece.

Această reţetă a fost preparată pentru provocarea "Dulce Românie", găzduită de noi în această lună.

Etichete: omleta | tortilla | mazare | oua
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Paste cu mazăre, şuncă şi smântână Paste cu mazăre, şuncă şi smântână

Rețeta mai nouă   Tarta ratatouille Tarta ratatouille

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro