Paste cu mazăre, şuncă şi smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt,

iar şunca se taie fâşii.

Se face un amestec cu mazărea fiartă în apă cu sare, şuncă, ceapă,

caşcavalul ras,

mărarul tocat mărunt,

smântâna,

şi ouăle bătute cu sare, piper şi nucşoară.

Separat, se fierb pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg şi se clătesc sub jet de apă rece.

Pastele astfel pregătite se amestecă cu compoziţia pregătită mai sus.

Se pune totul într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Vasul se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute.

Pastele se servesc calde.


Această reţetă a fost preparată pentru provocarea "Dulce Românie", găzduită de noi în această lună.

Etichete: paste | mazare | sunca | smantana | tagliatelle
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!
  • bun

  Rețeta mai veche Bavareză cu căpşuni şi ciocolată Bavareză cu căpşuni şi ciocolată

Rețeta mai nouă   Omletă spaniolă cu mazăre Omletă spaniolă cu mazăre

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro