Borş de somon

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Tacâmurile de somon se pun la fiert în apă cu sare timp de 10 minute.

Se scot bucăţile de peşte


şi se adaugă legumele tăiate.

Se lasă să fiarbă legumele până devin moi.

Când sunt gata legumele, se adaugă din nou tacâmurile de peşte şi borşul fiert în prealabil.

Se potriveşte gustul de sare, se ia oala de pe foc şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Se serveşte caldă.


Etichete: bors | ciorba | peste | somon
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chefal la grill Chefal la grill

Rețeta mai nouă   Ouă cu ciuperci, kaizer şi brânză la cuptor Ouă cu ciuperci, kaizer şi brânză la cuptor

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro