Pulpe de pui pane

  •   timp total: 45 minute
  Ingrediente
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fierb pulpele de pui.

Se dau pulpele de pui fierte prin ou, pesmet şi apoi din nou prin ou.



Apoi se pun la prăjit în tigaia cu ulei încins.

Se prăjesc 3-4 minute pe fiecare parte.

Se pot servi cu garnitură de legume sau cu piure de cartofi.

Etichete: pui | pulpe de pui | pane
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Dulceață de mure Dulceață de mure

Rețeta mai nouă   Limbă cu sos de bulion şi măsline Limbă cu sos de bulion şi măsline

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro