Şniţel din piept de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui de taie fâşii foarte subţiri.

Se presară cu sare şi piper.

Se pregăteşte oul bătut şi pesmetul.

Se dă fiecare bucată de piept prin ou, apoi prin pesmet şi în final din nou prin ou, după care se prăjeşte în ulei încins pe ambele părţi.



Etichete: pui | piept de pui | pane | snitel
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu bulion la cuptor Cartofi cu bulion la cuptor

Rețeta mai nouă   Ciuperci cu maioneză şi piept de pui Ciuperci cu maioneză şi piept de pui

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro