Sos marocan de năut

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Năutul se pune la fiert în apă cu sare.

Se lasă să fiarbă până când bobul se striveşte între două degete.

Năutul fiert se dă prin maşina de tocat.


Năutul tocat,

coriandru tăiat mărunt, usturoiul tăiat rondele


uleiul de măsline,

sucul de lămâie

un praf de sare şi piper, se dau prin robotul de bucătărie.

Se obţine o pastă,

ce se serveşte cu chipsuri de tortilla.


Etichete: naut
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Păstrăv somonat cu lămâie la cuptor Păstrăv somonat cu lămâie la cuptor

Rețeta mai nouă   Sos de avocado Sos de avocado

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro