Păstrăv somonat cu lămâie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de solzi şi se eviscerează. Se presară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute.

Apoi se umple în interior cu feliuţe de lămâie, se presară piper, se stropeşte cu ulei şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 15 de minute, la grill.

Se scoate sin cuptor, se întoarce şi se mai lasă încă 10 minute.

Se serveşte cald cu lămâie.

Etichete: pastrav | peste
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Coşuleţe dantelate cu brandy şi mousse de ciocolată Coşuleţe dantelate cu brandy şi mousse de ciocolată

Rețeta mai nouă   Sos marocan de năut Sos marocan de năut

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro