Gulaş de fasole

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se pune fasolea la înmuiat şi se lasă peste noapte. A doua zi se pune la fiert şi se schimbă apa de două ori.


Kaizerul se taie fâşii, apoi se căleşte la foc iute.

Se adaugă ceapa tăiată peştişori, morcovul, ţelina, pătrunjelul tăiate fâşii subţiri.

Se călesc împreună câteva minute, apoi se adaugă apă cât să le acopere.

După ce legumele s-au fiert, se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe.

Într-o oală se pune fasolea fiartă şi apă cât să o cuptrindă,

amestecul de legume cu kaizer, roşiile decojite tăiate cuburi şi foile de dafin.


Se mai completează cu două căni de apă şi se lasă să dea într-un clocot. Se adaugă boiaua dulce şi iute, chimenul măcinat, piperul şi se potriveşte de sare.


Se mai fierbe câteva minute.

Se serveşte cu pastă de ardei iute şi mămăliguţă.


Etichete: fasole | gulas
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Calcan la grătar cu sos de roşii şi usturoi Calcan la grătar cu sos de roşii şi usturoi

Rețeta mai nouă   Pizza cu roşii şi ardei Pizza cu roşii şi ardei

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro